Akvo Flow

Privacybeleid

De Europese en Belgische wetgeving, Privacywet 8/12/1992 en 11/12/1998, vereisen dat we u attent maken op de volgende informatie in verband met het inzamelen van data.

Data en informatie door u aangeleverd

Delen van data, ervaringen en inzichten is vrijwillig en alle informatie wordt slechts aangewend voor onderzoeksdoeleinden. Dit zal niet worden aangewend op een manier die identificatie van individuele personen mogelijk maakt. Door deel te nemen aan Meet Mee Mechelen, helpt u het ondersteunen van lokale milieu & leefkwaliteitsinitiatieven in Mechelen en Vlaanderen via burgerparticipatie. We verwachten dat u dit boeiend zal vinden en dat u hier toe wil bijdragen. Indien u zich echter op welke manier dan ook niet comfortabel voelt met de doelstellingen, kan u ten allen tijde uw medewerking stop zetten.

Anonieme onderzoeksdata worden door VITO gearchiveerd en gedeeld met andere onderzoekers volgens standaard onderzoekspraktijken. Door deelname aan Meet Mee Mechelen, stemt u er mee in dat het Ground Truth 2.0 team toestemming heeft om data en beeldmateriaal van activiteiten te gebruiken bij documentatie en promotiemateriaal van dit project.

Informatie over u (persoonlijke data)

Indien u uw persoonlijke data die u hebt aangeleverd wenst op te vragen, uw recht om toegang hier toe of aanpassing of verwijdering hiervan wenst uit te oefenen, gelieve ons te contacteren:

VITO NV
Boeretang 200
2400 Mol
Belgiƫ

E-mail: meetmee-mechelen@vito.be

Contact gegevens