Meet Mee Partners

 

 

Stad Mechelen

     

 

Leefmilieugroep Mechelen-Zuid

 

 

 

Natuurpunt

 

 

Fietsersbond

       

IHE Delft is een kennis- en opleidingscentrum dat zich richt op onderwijs, onderzoek en capacity building projecten op het gebied van watertechnologie, waterbeheer, milieu, volksgezondheid en overheid. IHE Deflt verleent volledig geaccrediteerde MSc in de wetenschappen en begeleidt PhDs. Het is de grootste internationale postdoctorale wateropleidings- en onderzoekfaciliteit ter wereld.Sinds 1957 hebben meer dan 15,000 water specialisten uit meer dan 160 landen een postgraduaat  gevolgd aan dit instituut. IHE Delft is betrokken bij tal van onderzoeks- en capaciteitsontwikkelingsprojecten over de hele wereld. Het instituut is gevestigd in Nederland.

     
       

VITO, de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek, is als toonaangevende Europese onderzoeks- en technologiecentrum uitgegroeid tot een knooppunt van kennis op het vlak van energie, duurzame chemie, gezondheid, materialen en landgebruik. VITO ontwikkelt innovatieve producten en oplossingen, waarbij de nieuwste kennis en technologieën worden vertaald in praktisch toepasbare realisaties.  Hierbij zijn het vrijwaren van het leefmilieu en het duurzaam gebruik van energie en grondstoffen prioritair. VITO's expertise op het gebied van milieumodellering omvat diverse onderwerpen waaronder stedelijk klimaat, luchtkwaliteit, landgebruik, water, bodem, economiediensten en milieu-economie. VITO heeft een sterke reputatie bij het leveren van producten end diensten aan de Vlaamse regionale overheid, de Europese Commissie en de industrie. Het hoofdkantoor van VITO is gevestigd in België en het bedrijf heeft een spin-off in China.

     
       

Altran Group is wereldwijd leider op het gebied van innovatie en hightech engineering consulting en begeleidt haar klanten bij het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Altran is internationaal actief in meer dan twintig landen in heel Europa, Azië en Amerika. Altran levert al ruim dertig jaar diensten aan belangrijke organisaties en bedrijven in de sectoren lucht- en ruimtevaart, auto's, energie, spoorwegen, financiën, gezondheidszorg en telecommunicatie. Altran Group biedt ondersteuning in projectontwikkeling van strategische planning tot productie. De Altran Group biedt internationale technologische knowhow aan op vier belangrijke gebieden: Lifecycle Experience, Mechanical Engineering, Intelligent Systems en Informatiesystemen.Altran Innovación (hierna Altran)  is de nieuwe uitbreiding van Altran Group in Spanje met meer dan 2.500 innovatiemakers. Innovatie vormt de kern van Altran's strategie.

     
       

Akvo is een non-profit organisatie die bouwt open source, internet  en mobiele software ter ondersteuning van internationale ontwikkelingsamenwerkingsnetwerken. De kernactiviteit is het leveren van tools voor het verzamelen van data via mobiele applicaties. Akvo levert zijn software als een dienst, ondersteund door een wereldwijde partner-ondersteuning en trainingsteam. Het heeft hoofdkantoor in Nederland en heeft personeel in 13 landen. Sinds haar start in 2007 heeft Akvo zijn focus uit water en sanitair uitgebreid om gezondheid, onderwijs, landbouw, instandhouding en economische ontwikkeling te omarmen. Honderden organisaties gebruiken Akvo tools en diensten, zoals Akvo FLOW, Akvo Caddisfly en Akvo RSR.

 

 

Gavagai AB is een taal technologiebedrijf opgericht in 2008 als een spin-off van het Zweeds Instituut voor de wetenschap van de Computer (SICS). De belangrijkste technologische kenmerken zijn extreme schaalbaarheid, automatisering/leren en taal agnosticisme. Gavagai gebruikt een semantische ruimte model voor het ontwikkelen en verkopen van tekst analyse technologie voor verwerking van tekststromen tot een geautomatiseerde, schaalbaar en efficiënte kennisrepresentatie, waarvoor weinig of geen training nodig is. Gavagai maakt gebruik van tekst analysetools als basistechnologie voor de semantische analyse van grote tekst streams én als een component in de verschillende services beschikbaar voor mediabegeleiding, actuele verkenning van grote tekst collecties, en als een semantische backend voor toepassing in andere producten en diensten. Klanten zijn commerciële en publieke organisaties.

 

Tygron is een softwarebedrijf in 2005 opgericht als een spin-off van de Technische Universiteit Delft. Tygron kernproduct is de motor van Tygron; een online 3D-project software dat een realistische, gegevensgestuurde 3D-omgeving aanbiedt waarin stedenbouwkundigen, architecten, ingenieurs en andere belanghebbenden in staat zijn om te experimenteren op verschillende scenario's, plannen en onderhandelen over betere oplossingen voor stadsontwerpen en ontwikkelingsprojecten. Door het verstrekken van een visueel, transparant en interactief platform om te experimenteren met gegevens, vermindert de Tygron Engine de tijd en kosten in stedelijke projecten. De Tygron motor maakt gebruik van bestaande open source data maar biedt ook de mogelijkheid aan de gebruikers hun eigen data en berekening modellen te gebruiken. Op dit moment zijn er meer dan 1400 actieve Tygron-projecten